Registrar SG Singapore Meeting 2015-02-10

RrSG Meeting

10th February 2015 from 09:00 - 17:00 local time in Sophia

DRAFT AGENDA:

9:00-9:15 (15 mins) Roll Call

9:15-9:35 (20 mins) CAROLE CORNELL / XAVIER CALVEZ (ICANN Budget)

9:35-9:55 (20 mins) BENEDICT ADDIS (Public Safety)

09:55-10:15 (20mins) MIKE ZUPKE (Whois accuracy review)

10:15-10:30 (15 mins) Break

10:30-11:00 (30mins) MARGIE MILAM (Whois validation / auditing)

11:00-12:00 RrSG-RySG (Registries will come to our room - Sophia)
12:00-12:30 (30 mins) CYRUS/MIKE (Registrar Liaison & DNS Industry Engagement)

* 12:30-1300 (30 mins) Working Lunch: Closed session

1300-1330 (30 mins) MARIKA KONINGS (ICANN Policy Update)

1330-1400 (30mins) PATRIK FALTSTROM (SSAC)

14:00-14:20 (20mins) TANZANICA KING (New ICANN Meeting Strategy)

* 14:20-15:15 (55 mins) Closed session - RrSG Current Topics

15:15-15:30 (15 mins) TRAVEL

15:30-16:30 (60 mins) ICANN BOARD (PADANG ROOM)

16:30-16:35 (5 mins) TRAVEL

16:35-17:30 (55 mins) MAGUY SERAD / OWEN SMIGELSKI / ALAN GROGAN (COMPLIANCE TEAM)

17:30 Adjourn

(* closed session)

All meetings on Feb10 will be in the Sophia room except ICANN Board in Padang room.

Remote Participation during RrSG meeting: https://icann.adobeconnect.com/sin52-sophia Remote Participation during board meeting: https://icann.adobeconnect.com/sin52-padang