## **ALAC Anniversary Event Schedule - June 2012**

## Monday, 25 June 2012

ALAC Anniversary Event Time 16:00-19:00 Meeting Room: Grand Ballroom

Proposed Schedule for ALAC Anniversary Event	Duration	Time
Music		15:55-16:00
Welcome - Wolf Ludwig EURALO Chair	3 min	16:01-16:03
Introduction - Yrjö Länsipuro	3 - 5 min	16:04-16:08
Wolfgang Kleinwaechter - ALAC Retrospective "How we became what we are" (slide presentation "At Large then and now")	15 min	16:09-16:23
Jacqueline Morris - Former ALAC Chair	5 min	16:24-16:28
Cheryl Langdon-Orr - Former ALAC Chair	5 min	16:29-16:33
Olivier Crepin-Leblond - Current ALAC Chair	12 min	16:34-16:45
Questions, comments and answers	30 min	16:46-17:15
Steve Crocker - Chairman of the Board	10 min	17:16-17:26
Concluding Comments - Co-moderators Wolf and Yrjo	5 min	17:27-17:31
Music and Social Event		17:32-19:00