Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

ICANN66 – NCSG Policy Committee Meeting

DATE:  Wednesday, 06 November 2019 / TIME: 9:00-10:15

Room:  512E

ICANN66 Schedule link: https://66.schedule.icann.org/meetings/1116926




AGENDA: 

  1. Welcome and Introductions (S. Perrin) 15:30 – 15:40 (10mins)
  2. Update on NCUC Constituency Day discussion (B. Martins) 15:40 – 15:50 (10mins)
  3. Update on NPOC Constituency Day discussion (J. Kerr) 15:50 – 16:00 (10mins)
  4. NCSG Priorities for FY20 (S. Perrin) 16:00 – 16:30/45 (30-45mins)
  5. Break 16:45 – 17:00
  6. ICANN Legitimacy Project - Q&A  (J. Aart Scholte) 17:00 – 17:25 (25mins)
  7. Information Transparency Initiative (ICANN Staff) 17:25 – 17:50 (25mins)
  8. Sub Pro update (K. Kleiman / M. Silva) 17:50 – 18:20 (30mins)
  9. AOB – 18:20 – 18:30 (10mins)


  1. Introduction & confirm agenda

  2. GNSO Council agenda: highlights and discuss important topics

  3. Policy Updates: PDP WG and RT, any update from sessions (Council,PDPs, Plenary) on Montreal

  4. Wrap-up: discuss any next steps