

## ICANN56 BLOCK SCHEDULE PLANNING

DAY 1 OUTREACH

OUTREAC	Д	Breakout Rooms										
MON, 27 JUN	l 16	CROSS COMMUNITY MEETING ROOM	ALAC	BOARD	CCNSO	GAC	GNSO B1 E		B2	В3	SSAC	
08:30 - 09:00	30 min	Coffee & Welcome - David Olive										
09:15 - 10:30		Outreach Activities (Fellows/NextGen)		Participation in SO/AC/SG/C Policy Dvpmt Work	Tech Day	GAC Working Groups F2F	GNSO Intro Session (Overview of GNSO, GNSO Council, GNSO Policy Development, policy topics under				DNSSEC for Everybody-DNSSEC Workshop	
10:45 - 12:00	75 min	Outreach Activities (Fellows/NextGen)	Outreach & Engagement	Participation in SO/AC/SG/C Policy Dvpmt Work	Tech Day	Proposal for 3-Character Codes	consideration Q & A)	DNSSEC Workshop				
12:00 - 13:30	90 min	min Lunch Break										
13:30 - 14:45		Outreach Activities (Fellows/NextGen)	Outreach & Engagement	Participation in SO/AC/SG/C Policy Dvpmt Work	Tech Day	Mitigation Plans for 2 Character Codes	SG/C Intro Sessions (Overview of GNSO Stakeholder Group and Constituencies) [In parallel or sequential or a combination thereof?]				DNSSEC Workshop	
14:45 - 15:15	30 min	Coffee Break										
15:15 - 16:30	75 min	Outreach Activities (Fellows/NextGen)	Outreach & Engagement	Participation in SO/AC/SG/C Policy Dvpmt Work	Tech Day	New gTLD Future Rounds					Other Requests Date/Time TBD: Joint Session: SSAC & ICANN Board	
16:45 - 18:00		Outreach Activities (Fellows/NextGen)	Outreach & Engagement	Participation in SO/AC/SG/C Policy Dvpmt Work	Tech Day		PDP WG Open House Session (PDP W can be observed / participated in by new				Other Requests Date/Time TBD: Joint Session: SSAC/GAC (see Wednesday)	

DAY 2	DAY 2											
TUE, 28 JUN	N 16	CROSS COMMUNITY MEETING ROOM	ALAC	BOARD	CCNSO	GAC	GNSO	В1	В2	ВЗ	SSAC	
08:30 - 09:00	30 min			Daily Board Briefing [C]		GAC Working Groups F2F						
09:15 - 10:30	75 min	Cross Community Collaboration & Networking Area	At-Large Cross Regional Strategy Exchange	Participation in SO/AC/SG/C Policy Dvpmt Work	TBD	CCWG Accountability & GAC Next Steps	GNSO (PDP) WGs Follow Up				SSAC Private/Admin Cttee Mtgs	
10:30 - 10:45	15 min		Coffee Break									
10:45 - 12:00	75 min	Cross Community Collaboration & Networking Area	ALAC Policy Work 1	Participation in SO/AC/SG/C Policy Dvpmt Work	TBD		Prep Session (either GNSO as a whole or SG/C break out, or combination thereof)			ak	SSAC Private/Admin Cttee Mtgs	
12:00 - 13:30	90 min				Lunch Bre	ak						
13:30 - 14:45	75 min	Cross Community Collaboration & Networking Area	ALAC Policy Work 2	Participation in SO/AC/SG/C Policy Dvpmt Work	TBD	Privacy and Proxy Services Accreditation	Prep Session Cont.				SSAC Private/Admin Cttee Mtgs	
14:45 - 15:15	30 min		Coffee Break									
15:15 - 16:30	75 min	CROSS COMMUNITY TOPIC SESSION 1	ALAC WG Meetings	Participation in Cross-Community Discussions	TBD	Participation in Cross-Community Discussions	Joint Session with other SO/ACs/Board				SSAC Private/Admin Cttee Mtgs	
16:45 - 18:00	75 min	CROSS COMMUNITY TOPIC SESSION 2	ALAC Policy Work 2	Participation in Cross-Community Discussions		Participation in Cross-Community Discussions	Joint Session with other SO/ACs/Board				SSAC Private/Admin Cttee Mtgs	

Prepared by: TKing DRAFT v2



## ICANN56 BLOCK SCHEDULE PLANNING

DAY 3								Breal	kout Ro	ooms		
WED, 29 JUN	l 16	CROSS COMMUNITY MEETING ROOM	ALAC	BOARD	CCNSO	GAC	GNSO	В1	B2	ВЗ	SSAC	
08:30 - 09:00	30 min			Daily Board Briefing [C]		GAC Working Groups F2F						
09:15 - 10:30	75 min	Cross Community Collaboration & Networking Area		Participation in SO/AC/SG/C Policy Dvpmt Work	TBD	Operating Principles Review	SG/C Meetings				SSAC Private Meetings	
10:30 - 10:45	15 min		Coffee Break									
10:45 - 12:00	75 min	Cross Community Collaboration & Networking Area	2 WG Meetings	Participation in SO/AC/SG/C Policy Dvpmt Work	TBD	- IGO Protections - Bilateral Meeting w/ GNSO	PDP WG Meetings				SSAC Private Meetings	
12:00 - 13:30	90 min		Lunch Break									
13:30 - 14:45	75 min	Cross Community Collaboration & Networking Area	2 WG Meetings	Participation in SO/AC/SG/C Policy Dvpmt Work	TBD	- Meeting with CCT Review Team - Bilateral Meeting with SSAC	PDP WG Meetings				SSAC Private Meetings	
14:45 - 15:15	30 min	Coffee Break										
15:15 - 16:30	75 min	CROSS COMMUNITY TOPIC SESSION 3	ALAC Policy Discussion Wrap Up	Participation in Cross-Community Discussions		Participation in Cross-Community Discussions	PDP WG Meetings				SSAC Private Meetings	
16:45 - 18:00	75 min		Regional Showcase									

DAY 4		Breakout Rooms										
THU, 30 JUN	N 16	CROSS COMMUNITY MEETING ROOM	ALAC	BOARD	CCNSO	GAC	GNSO	В1	B2	ВЗ	SSAC	
08:30 - 09:00	30 min			Daily Board Briefing [C]		GAC Working Groups F2F						
09:15 - 10:30	75 min	Cross Community Collaboration & Networking Area		Participation in SO/AC/SG/C Policy Dvpmt Work		- GAC Website - CCWG Accountability & GAC Next Steps					SSAC Meetings with Community Groups	
10:30 - 10:45	15 min Coffee Break											
10:45 - 12:00	75 min	Cross Community Collaboration & Networking Area	Cross Community WG Meetings	Participation in SO/AC/SG/C Policy Dvpmt Work	TBD	TMCH Review Briefing	(PDP) WG / CWG Meetings	TBD			SSAC Meetings with Community Groups	
12:00 - 13:30	90 min				Lunch Bre	ak						
13:30 - 14:45	75 min	Cross Community Collaboration & Networking Area	Cross Community WG Meetings	Participation in SO/AC/SG/C Policy Dvpmt Work	TBD	- Planning for ICANN57 - Statement of Outcomes	GNSO Council Meeting	TBD			SSAC Meetings with Community Groups	
14:45 - 15:15	30 min	30 min Coffee Break										
15:15 - 16:30	75 min	CROSS COMMUNITY TOPIC SESSION 4	ALT Wrap-up	Participation in Cross-Community Discussions	TBD	Participation in Cross-Community Discussions	GNSO Council Wrap Up	TBD			SSAC Meetings with Community Groups	
16:45 - 18:00	75 min	CDOSS COMMUNITY TODIC	ALT Wrap-up	Participation in Cross-Community Discussions	TBD	Participation in Cross-Community Discussions	GNSO Council Wrap Up	TBD			SSAC Meetings with Community Groups	

Prepared by: TKing DRAFT v2