

## ICANN56 BLOCK SCHEDULE PLANNING

## Last Updated: 1/4/16 15:08

DAY 1								Break	out R	ooms		
MONDAY		CROSS COMMUNITY MEETING ROOM	ALAC	BOARD	CCNSO	GAC	GNSO	В1	B2	В3	SSAC	
08:30 - 09:00	30 min	Coffee Break		Daily Board Briefing [C]								
09:15 - 10:30	75 min	Welcome - David Olive										
10:45 - 12:00	75 min	Outreach Activities (Fellows/NextGen)	Outreach & Engagement	Board participation in SO/AC/SG/C Policy Development Work	Tech Day (TBD)	GAC WG Face-to- Face Meetings	GNSO Intro Session GNSO, GNSO Counc Development, polic consideration	DNSSEC for Everybody				
12:00 - 13:30	90 min	Lunch Break										
13:30 - 14:45	75 min	Outreach Activities (Fellows/NextGen)	Outreach & Engagement	Board participation in SO/AC/SG/C Policy Development Work	Tech Day (TBD)	GAC WG Face-to- Face Meetings	SG/C Intro Sessions (Overview of GNSO Stakeholder Group and Constituencies) [In parallel or sequential or a combination thereof?]				DNSSEC Workshop	
14:45 - 15:15	30 min	Coffee Break										
15:15 - 16:30	75 min	Outreach Activities		Board participation in SO/AC/SG/C Policy Development Work	Tech Day (TBD)	GAC WG's address GAC Plenary	SG/C Open House s meetings that can l participated in by	be obs	serveo	1/		
16:45 - 18:00	75 min	(Fellows/NextGen)	Engagement				PDP WG Open Hous WG meeting that car participated in by	n be o	bserv	ed /		

DAY 2								Brea	ikout R	ooms			
TUESDAY		CROSS COMMUNITY MEETING ROOM	ALAC	BOARD	CCNSO	GAC	GNSO	B1	B2	В3	SSAC		
08:30 - 09:00	30 min			Daily Board Briefing [C]									
09:15 - 10:30	75 min	Cross Community Collaboration & Networking Area	At-Large Cross Regional Strategy Exchange	Board participation in SO/AC/SG/C Policy Development Work	TBD	Cross Community "Town Hall" Meeting Day	GNSO (PDP) WGs Follow Up				SSAC Private Meetings Admin Cttee Meetings?		
10:30 - 10:45	15 min				Coffee Break								
10:45 - 12:00	75 min	Cross Community Collaboration & Networking Area	ALAC Policy Work 1	Board participation in SO/AC/SG/C Policy Development Work	TBD	Cross Community "Town Hall" Meeting Day	Prep Session (either GNSO as a whole or SG/C break out, or combination thereof)				SSAC Private Meetings Admin Cttee Meetings?		
12:00 - 13:30	90 min	Lunch Break											
13:30 - 14:45	75 min	Cross Community Collaboration & Networking Area	ALAC Policy Work 2	Board participation in SO/AC/SG/C Policy Development Work	TBD	Cross Community "Town Hall" Meeting Day	Prep Session (either GNSO as a whole or SG/C break out, or combination thereof)				SSAC Private Meetings Admin Cttee Meetings?		
14:45 - 15:15	30 min				Coffee Break								
15:30 - 16:45	75 min	Cross Community Collaboration &	ALAC WG Meetings	Board participation in	TBD	Cross Community "Town Hall" Meeting			Boord	SSAC Private Meetings			
17:00 - 18:15	75 min	Networking Area	ALAC WG Meetings	SO/AC/SG/C Policy Development Work	180	Day NO GAC-ONLY MEETINGS	Joint Session with other SO/ACs/Board				Admin Cttee Meetings?		



## ICANN56 BLOCK SCHEDULE PLANNING

## Last Updated: 1/4/16 15:08

DAY 3								Breal	kout R	looms		
WEDNESDAY		CROSS COMMUNITY MEETING ROOM	ALAC	BOARD	CCNSO	GAC	GNSO	B1	B2	В3	SSAC	
08:30 - 09:00	30 min			Daily Board Briefing [C]								
09:15 - 10:30	75 min	Cross Community Collaboration & Networking Area		Board participation in SO/AC/SG/C Policy Development Work	TBD	GAC/GNSO Face-to- Face to discuss current PDP's	SG/C Meetings			SSAC Private Meetings		
10:30 - 10:45	15 min		Coffee Break									
10:45 - 12:00	75 min	Cross Community Collaboration & Networking Area	2 WG Meetings	Board participation in SO/AC/SG/C Policy Development Work	TBD	GAC/GNSO Face-to- Face to discuss current PDP's	PDP WG Meetings				SSAC Private Meetings	
12:00 - 13:30	90 min		Lunch Break									
13:30 - 14:45	75 min	Cross Community Collaboration & Networking Area	2 WG Meetings	Board participation in SO/AC/SG/C Policy Development Work	TBD	GAC Communiqué Drafting (if required)	PDP WG Meetings			SSAC Private Meetings		
14:45 - 15:15	30 min	Coffee Break										
15:30 - 16:45	75 min	Cross Community Collaboration & Networking Area	ALAC Policy Discussion Wrap Up	Board participation in SO/AC/SG/C Policy Development Work	TBD	GAC Communiqué Drafting (if required)	PDP WG Meetings			SSAC Private Meetings		
17:00 - 18:30	90 min		Regional Showcase									

DAY 4								Breakout	Rooms	i
THURSDAY		CROSS COMMUNITY MEETING ROOM	ALAC	BOARD	CCNSO	GAC	GNSO	B1 B2	В3	SSAC
08:30 - 09:00	30 min			Daily Board Briefing [C]						
09:15 - 10:30	75 min	SO/AC/SG/C Joint Meeting to discuss PDP WGs								
10:30 - 10:45	15 min				Coffee Break					
10:45 - 12:00	75 min	Cross Community Collaboration & Networking Area	Cross Community WG Meetings	Board participation in SO/AC/SG/C Policy Development Work	TBD	GAC Plenary Sessions	(PDP) WG / CWG Meetings	TBD		SSAC Meetings with Community Groups
12:00 - 13:30	90 min	Lunch Break								
13:30 - 14:45	75 min	Cross Community Collaboration & Networking Area	Cross Community WG Meetings	Board participation in SO/AC/SG/C Policy Development Work	TBD	GAC Plenary Sessions	GNSO Council Meeting	TBI	)	SSAC Meetings with Community Groups
14:45 - 15:15	30 min	Coffee Break								
15:15 - 16:30	75 min	Cross Community Collaboration & Networking Area	ALT Wrap-up	Board participation in SO/AC/SG/C Policy Development Work	TBD	GAC Plenary Sessions	GNSO Council Wrap Up	тв	)	SSAC Meetings with Community Groups
16:45 - 18:00	75 min									