

ICANN56 BLOCK SCHEDULE PLANNING

DAY 1 MONDAY													
27-Jun	-2016	CROSS COMMUNITY MEETINGS	ALAC	BOARD	CCNSO	GAC	GNSO	B1			SSAC		
08:30-09:00	30 min	COFFEE & WELCOME (DAVID OLIVE)											
09:15-10:30	75 min		Outreach & Engagement	Participation in SO/AC/SG/C Policy Dvpmt Work	Tech Day	GAC Working Groups F2F	GNSO Intro Session (Overview of GNSO, GN	NSO	DNSSEC Workshop				
10:45-12:00	75 min		Outreach & Engagement	Participation in SO/AC/SG/C Policy Dvpmt Work	Tech Day	- Proposal for 3-Character Codes - Mitigation Plans for 2 Character Codes	Policy Development, policy topics under consi		DNSSEC Workshop				
12:00-13:30	90 min				Lunch Break								
13:30-14:45			Outreach & Engagement	Participation in SO/AC/SG/C Policy Dvpmt Work	Tech Day	- New gTLD Future Rounds - BGRI: GAC Advice Effectiveness	SG/C Intro Sessions and/or Open House Sessions PDP WG Open House Sessions				DNSSEC Workshop		
14:45-15:15	30 min				Coffee Break								
15:15-16:30	75 min		CROSS COMMUNITY DISCUSSIONS		Tech Day CROSS COMMUNITY DISCUSSIONS								
16:45-18:00	75 min	CROSS COMMUNITY DISCUSSIONS Tech Day CROSS COMMUNITY DISCUSSIONS											

DAY 2 TUESDAY									ooms		
28-Jun-2016	CROSS COMMUNITY MEETINGS	ALAC	BOARD	ccnso	GAC	GNSO	B1		вз	SSAC	
08:30-09:00 30 min			Daily Board Briefing [C]		GAC Working Groups F2F						
09:15-10:30 75 min		At-Large Cross Regional Strategy Exchange	Participation in SO/AC/SG/C Policy Dvpmt Work		CCWG Accountability & GAC Next Steps	GNSO (PDP) WGs Follow Up SSAC Private/Admin Cttee I					
10:30-10:45 15 min				Coffee Break							
10:45-12:00 75 min		ALAC Policy Work 1	Participation in SO/AC/SG/C Policy Dvpmt Work	TBD	GAC Capacity Building	Prep Session (either GNSO as a whole or SO combination thereof)	SSAC Private/Admin Cttee Mtgs				
12:00-13:30 90 min				Lunch Break							
13:30-14:45 75 min		ALAC Policy Work 2	Participation in SO/AC/SG/C Policy Dvpmt Work		Privacy and Proxy Services Accreditation	Prep Session Cont. SSAC Private/Admin Citee Mtgs					
14:45-15:15 30 min				Coffee Break							
15:15-16:30 75 min	CROSS COMMUNITY DISCUSSIONS										
16:45-18:00 75 min				CROSS COMMUNITY DISCUSSION	vs						

Prepared by: TKing DRAFT v2.1



ICANN56 BLOCK SCHEDULE PLANNING

DAY	3 WEDNESDAY						Break	rout E	oome	
29-Jun-16	CROSS COMMUNITY MEETINGS	ALAC	BOARD	CCNSO	GAC	GNSO B1 B2 B3				SSAC
08:30-09:00 30 min			Daily Board Briefing [C]		GAC Working Groups F2F					
09:15-10:30 75 min			Participation in SO/AC/SG/C Policy Dvpmt Work		Operating Principles Review	SG/C Meetings			SSAC Private Meetings	
10:30-10:45 15 min				Coffee Break						
10:45-12:00 75 min		2 WG Meetings	Participation in SO/AC/SG/C Policy Dvpmt Work	TBD	- IGO Protections - Bilateral Meeting w/ GNSO	PDP WG Meetings			SSAC Private Meetings	
12:00-13:30 90 min				Lunch Break						
13:30-14:45 75 min		2 WG Meetings	Participation in SO/AC/SG/C Policy Dvpmt Work	IBD	- Meeting with CCT Review Team - Bilateral Meeting with SSAC	PDP WG Meetings			SSAC Private Meetings	
14:45-15:15 30 min				Coffee Break						
15:15-16:30 75 min	CROSS COMMUNITY DISCUSSIONS									
16:45-18:00 75 min	CROSS COMMUNITY DISCUSSIONS									
18:00 - 19:15 75 min		Regional Showcase								

	DAY 4 THURSDAY											
30-Jur	n-16	CROSS COMMUNITY MEETINGS	ALAC	BOARD	CCNSO	GAC	GNSO	Break B1		B3	SSAC	
08:30-09:00	30 min			Daily Board Briefing [C]		GAC Working Groups F2F						
09:15-10:30	75 min			Participation in SO/AC/SG/C Policy Dvpmt Work		- GAC Website - CCWG Accountability & GAC Next Steps					SSAC Meetings with Community Groups	
10:30-10:45	15 min				Coffee Break							
10:45-12:00			Cross Community WG Meetings	Participation in SO/AC/SG/C Policy Dvpmt Work		TMCH Review Briefing	(PDP) WG / CWG Meetings				SSAC Meetings with Community Groups	
12:00-13:30	90 min				Lunch Break							
13:30-14:45			ALT Wrap-up	Participation in SO/AC/SG/C Policy Dvpmt Work	TBD		GNSO Council Meeting GNSO Council Wrap Up				SSAC Meetings with Community Groups	
14:45-15:15	30 min				Coffee Break							
15:15-16:30	75 min	CROSS COMMUNITY DISCUSSIONS										
16:45-18:00	75 min	Wrap Up meeting to discuss first "B-Meeting" experience and Organization of the upcoming ICANN "C-Meeting" at ICANN57										
18:00-20:00	120 min	Wrap Up Cocktail										

Prepared by: TKing DRAFT v2.1