

ICANN PUBLIC MEETING BLOCK SCHEDULE

ICANN76 Community Forum | 11 - 16 March 2023 | DRAFTv1.3

	DAY 1	DAY 2	DAY 3	DAY4	DAY 5	DAY 6
Time/Block	Sat, 11 Mar	Sun, 12 Mar	Tech Day Mon, 13 Mar	Tue, 14 Mar	DNSSEC Workshop Wed, 15 Mar	Thu, 16 Mar
BLOCK 1						
9:00-10:00 60 min		SubPro Session 1 (OPTION B TBD)	Welcome Ceremony	ICANN Board and GNSO Council	ccNSO with ccTLD- Related Board Members	ICANN Board and SSAC
10:00-10:30	Break	Break	Break	Break	Break	Break
BLOCK 2 10:30-12:00 90 min	• Board Workshop		Q&A with ICANN org Executive Team	ICANN Board and CPH	Looking Towards WSIS+20: How Can We Improve the Multistakeholder Model for the Future?	ICANN Public Forum
12:00-13:15 75 min	Lunch Break		Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break
BLOCK 3	 Bilateral I 	Veetings				
13:15-14:30 75 min	Outreach		ICANN Board and ALAC (1330-1430)	Geopolitical Forum	GNSO Council GAC Communiqué	SubPro Session 2
14:30-15:00	Break	Break	Break	Break	Break	Break
BLOCK 4 15:00-16:00 60 min			ICANN Board and NCSG	ICANN Board and GAC	GNSO Council GAC Communiqué	ICANN Board Meeting
16:00-16:30	Break	Break	Break	Break	Break	Break
BLOCK 5 16:30-17:30 60 min	SubPro Session 1 (OPTION A TBD)		ICANN Board and RSSAC	ICANN Board and CSG	ICANN Board and ASO GAC Communiqué	Closing Cocktail

NO CONFLICTSHigh-interest session for all attendees. No other sessions may be scheduled in conflict.CONFLICTS OKHigh-interest session for all attendees. Other session may be scheduled if needed.ICANN BOARDSessions between the ICANN Board (or select members) and ICANN SO/AC/SG/C's.

Notes:

- SubPro session 1A or 1B on the weekend are pending confirmation

- ccNSO with ccTLD-related Board Members on Wednesday block 1 is pending change to a later time.