ICANN75 Annual General Meeting | 17 - 22 September 2022 | DRAFTv2.1

	DAY 1	DAY 2	DAY 3 Tech Day	DAY4	DAY 5 DNSSEC Workshop	DAY 6
Time/Block	Sat, 17 Sep	Sun, 18 Sep	Mon, 19 Sep	Tue, 20 Sep	Wed, 21 Sep	Thu, 22 Se
9:00-10:00 60 min			Welcome Ceremony TBD	ICANN Board and GNSO Council	ccNSO with ccNSO-related ICANN Board Members	ICANN Publi Forum
10:00-10:30	Break	Break	Break	Break	Break	Break
BLOCK 2 10:30-12:00 90 min			Q&A with ICANN org Executive Team	ICANN Board and CPH	Plenary (TBD)	ICANN Boar Meeting (Tarek Kame Award TBD
12:00-13:15 75 min	Lunch Break • Internal SO/AC Work • Bilateral Meetings		Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Brea
BLOCK 3 13:15-14:30 75 min			ICANN Board and NCSG	ICANN Board and CSG	GNSO Council GAC Communiqué	Geopolitica Forum
14:30-15:00	Break	Break	Break	Break	Break	Break
BLOCK 4 15:00-16:00 60 min			ICANN Board and ALAC	ICANN Board and GAC	GNSO Council GAC Communiqué	Wrap-ups
16:00-16:30	Break	Break	Break	Break	Break	Break
BLOCK 5 16:30-17:30 60 min			ICANN Board and RSSAC	ICANN Board and SSAC	ICANN Board and ASO (GAC Communiqué Cont.)	Wrap-ups

TIME					
ZONES	MYT, UTC +8	ART, UTC -3	TRT/EAT, UTC +3	PDT, UTC -7	AEST, UTC +10
UTC-time	Kuala Lumpur	Buenos Aires	Istanbul/Nairobi	Los Angeles	Sydney
1:00	9:00	22:00	4:00	18:00	11:00
2:00	10:00	23:00	5:00	19:00	12:00
3:00	11:00	00:00	6:00	20:00	13:00
4:00	12:00	01:00	7:00	21:00	14:00
5:00	13:00	02:00	8:00	22:00	15:00
6:00	14:00	03:00	9:00	23:00	16:00
7:00	15:00	04:00	10:00	00:00	17:00
8:00	16:00	05:00	11:00	01:00	18:00
9:00	17:00	06:00	12:00	02:00	19:00

= -1 Day