ICANN69 BLOCK SCHEDULE [DRAFT v3.6]

WEEK 1: SO/AC/SG/C Internal Work [13 - 15 Oct]

Hamburg	(CEST) UTC +	2 hours	3 DAYS				
Block	Time	Dur	TUES, 13 OCT	WED, 14 OCT	THUR, 15 OCT		
Block 1	09:00-10:00	60 min	Internal Work	Internal Work	Internal Work		
break	10:00-10:30	30 min	break	break	break		
Block 2	10:30-11:30	60 min	Internal Work	Internal Work	Internal Work		
break	11:30-12:00	30 min	break	break	break		
Block 3	12:00-13:30	90 min	Board & SO/AC/SG/C	Board & SO/AC/SG/C	Board & SO/AC/SG/C		
break	13:30-14:00	30 min	break	break	break		
Block 4	14:00-15:30	90 min	Board & SO/AC/SG/C	Board & SO/AC/SG/C	Board & SO/AC/SG/C		
break	15:30-16:00	30 min	break	break	break		
Block 5	16:00-17:00	60 min	Board & SO/AC/SG/C	Board & SO/AC/SG/C	Board & SO/AC/SG/C		

WEEK 2: Plenary Week [19 - 22 Oct]

Hamburg (CEST) UTC +2 hours			4 DAYS				
Block	Time	Dur	MON, 19 OCT	TUES, 20 OCT	WED, 21 OCT	THUR, 22 OCT	
Block 1	09:00-10:00	60 min	XCI Board & SO/AC/SG/C	XCI Board & SO/AC/SG/C	XCI Board & SO/AC/SG/C	XCI Board & SO/AC/SG/C	
break	10:00-10:30	30 min	break	break	break	break	
Block 2	10:30-12:00	90 min	Plenary 1	Plenary 2	Plenary 3	Public Forum 2	
break	12:00-12:30	30 min	Virtual Break	Virtual Break	Virtual Break	Virtual Break	
Block 3	12:30-14:00	90 min	XCI	XCI	GNSO Council GAC Communiqué	XCI / Wrap-Ups	
break	14:00-14:30	30 min	break	break	break	break	
Block 4	14:30-16:00	90 min	Public Forum 1	Executive Q&A	GNSO Council GAC Communiqué	Public Board Meeting (AGM)	
break	16:00-16:30	30 min	break	break	break	break	
Block 5	16:30-17:30	60 min	Welcome Ceremony	XCI / Social Activities	GAC Communiqué	XCI / Social Activities	

I C A N N Block Schedule Overview

17-22 October 2020

VIRTUAL ANNUAL GENERAL

- Combination of 60-min & 90-min session blocks and the option to combine two 60-min blocks for a 2-hour session.
- 30-min breaks between all sessions.
- Flexibility to schedule sessions in either week, including joint meetings with the ICANN Board, Tech Day, etc.
- SO/AC/SG/C Meetings with the Board may be requested during Blocks 3/4/5 in Week 1, or Block 1 in Week 2 (60 min only).
- Three potential slots for cross-community plenaries in Week 2.
- Full technical support, interpretation and live-scribing will be offered during official meeting hours shown in the block schedule.
- Regular SO/AC meetings taking place outside of the official hours may be listed on the public schedule, but will not be supported by Meetings Technical Services.

Time Zone Comparison Chart

UTC-Time	Hamburg (UTC+2)	Los Angeles (UTC-7)	New York (UTC-4)	Singapore (UTC+8)
7:00	9:00	0:00	3:00	15:00
8:00	10:00	1:00	4:00	16:00
9:00	11:00	2:00	5:00	17:00
10:00	12:00	3:00	6:00	18:00
11:00	13:00	4:00	7:00	19:00
12:00	14:00	5:00	8:00	20:00
13:00	15:00	6:00	9:00	21:00
14:00	16:00	7:00	10:00	22:00
15:00	17:00	8:00	11:00	23:00
16:00	18:00	9:00	12:00	24:00

ICANN69 PRODUCTION SCHEDULE

August 2020							
S	м	т	W	т	F	S	
						1	
2	3	4	5	6	7	8	
9	10	11	12	13	14	15	
16	17	18	19	20	21	22	
23	24	25	26	27	28	29	
30	31						

September 2020						
S	м	т	W	т	F	S
		1	2	3	4	5
6	7	8	9	10	11	12
13	14	15	16	17	18	19
20	21	22	23	24	25	26
27	28	29	30			

October 2020							
S	М	Т	W	т	F	S	
				1	2	3	
4	5	6	7	8	9	10	
11	12	13	14	15	16	17	
18	19	20	21	22	23	24	
25	26	27	28	29	30	31	

13 AUGUST @ 7:00 UTC **Plenary Topic Proposal Submissions Deadline 13 AUGUST Production Call: Plenary Topics 19 AUGUST - 4 SEPTEMBER** PRODUCTION DATES **EMS Session Request Submissions Period 4 SEPTEMBER EMS Submissions Deadline 10 SEPTEMBER Production Call:** Schedule Review; Conflict Resolution **16 SEPTEMBER Schedule Closed; No Further Changes 28 SEPTEMBER Schedule Posting Deadline** PREP WEEK 5 - 9 OCTOBER **Prep Week Webinars** *Other preparatory sessions or onboarding sessions may be requested FLEXIBLE PROGRAM DATES **13 - 15 OCTOBER** Internal SO/AC/SG/C Work (3 Days) **19 - 22 OCTOBER Plenary Week** (4 Days)



VIRTUAL ANNUAL GENERAL