		ccN	SO Members Meeting • ICANN67 • Cancun (MX)	1: minimum 3: maximum
	Draft a	genda, subject t	co changes, including names of proposed session chairs and presenters to be confirmed	
	DA	1	Tuesday, 10 March 2020	engagement level
	45 min	09:00 • 09:45	 ccNSO Members Meeting introduction Session chair: Katrina Sataki (.lv) Opening & welcome. Katrina Sataki (.lv) Welcome by the local ccTLD manager. TBC ccNSO members meeting highlights & MPC update. Barbara Povše (.si) 	1
Block 1	30 min	09:45 • 10:15	 TLD-OPS Session Session chair: Barbara Povše (.si) Updates and consultations by Jacques Latour (.ca) and Régis Massé (.fr): TLD-OPS Standing Committee update. ccTLD participation in ICANN's Domain Abuse Activity Reporting (DAAR) system Status of the disaster recovery playbook 	2
		10:15 • 10:30	Coffee break	
Block 2	30 min	10:30 • 11:00	 Policy Session Session chair: Souleymane Oumtanaga (.ci) ccPDP3: retirement WG & Review Mechanism WG ccPDP4: IDN ccTLD policy update. Bart Boswinkel (ccNSO) 	1/2
	60 min	11:00 • 12:00	Joint meeting: ccNSO & ICANN Board	NA
		12:00 • 13:30	Lunch	
Block 3	45 min	13:30 • 14:15	 Joint meeting: ccNSO & GAC (TBC) Contributions from 2 RO's: overview of registry activities to fight cybercrime and cooperation with law enforcement authorities & related success stories by 2 ccTLD managers ccNSO PDP Q&A by GAC 	1
	35 min	14:25 • 15:00	 ccTLD News Session - Part 1 Session chair: Guðrun Poulsen (.fo) max 2 presentations 	2
		15:00 • 15:15	Coffee break	
	45 min	15:15 • 16:00	 ccTLD News Session - Part 2 Session chair: Jenifer Lopez (.pa) max 3 presentations 	2
Block 4	45 min	16:00 - 16:45	 ccNSO Council update Session chair: Nick Wenban-Smith (.uk) Debriefing ccNSO Council Workshop. Katrina Sataki (.lv) Priorities and work ahead for the ccNSO Council. Katrina Sataki (.lv) 	2
	•	16:45 • 17:00	Break	
Block 5	60 min	17:00 • 18:00	The rules of the ccNSO: discussion & consultation Session chair: Pablo Rodriguez (.pr) How to ensure the ccNSO is effective, and addresses issues in a timely and effective manner? What is the role and focus of the ccNSO Guidelines Review Committee (GRC)?	3
			ccNSO Networking Event	

		ccN	SO Members Meeting • ICANN67 • Cancun (MX)	1: minimum 3: maximum				
Draft agenda, subject to changes, including names of proposed session chairs and presenters to be confirmed								
	DA	(2	Wednesday, 11 March 2020	engagement level				
Block 1	55 min	09:00 • 09:55	Plenary Session 2 : Public Technical Identifiers (PTI) Board update. TBC [room change] Public Technical Identifiers (PTI) update. "One world - one internet?" Customer Standing Committee (CSC) update. IANA Functions Review Team (IFRT).	1				
	20 min	09:55 • 10:15	Cyber security and geopolitics in a multistakeholder environment Q&A: ccNSO appointed ICANN Board members Session chair: Jordan Carter (.nz) TBC • Chris Disspain, Nigel Roberts. plus newly elected candidate • Also invited: Becky Burr, Danko Jevtović, Lito Ibarra	2/3				
		10:15 • 10:30	Coffee Break					
Block 2	30 min	10:30 • 11:00	TBC	NA				
	60 min	11:00-12:00	 DNS Abuse (Part 1) Session chair: TBC Introduction and relevance for ccTLD managers, including contributions from 2 RO's 					
		12:00 • 13:30	Lunch break					
Block 3	90 min	13:30 • 15:00	 DNS Abuse (Part 2) Session chair: TBC Interviews with 2 ccTLDs with contrasting approaches & Regional group work 	3				
		15:00 • 15:15	Coffee break					
Block 4	90 min	15:15 • 16:45	 Governance models for ccTLD managers Session chair: Katrina Sataki (.lv) General overview followed by contributions from ccTLDs from various regions. Moderated by Byron Holland (.ca) 	3				
		16:45 • 17:00	Break					
Block 5	90 min	17:00 • 18:30	ccNSO Council meeting [room change]	NA				