		ccN	SO Members Meeting • ICANN67 • Cancun (MX)	1: minimum 3: maximum
	Draft ag	genda, subject t	o changes, including names of proposed session chairs and presenters to be confirmed	
	DAY	1	Tuesday, 10 March 2020	engagement level
	45 min	09:00 • 09:45	<ul> <li>ccNSO Members Meeting introduction   Session chair: Katrina Sataki (.lv)</li> <li>Opening &amp; welcome. Katrina Sataki (.lv)</li> <li>Welcome by the local ccTLD manager. TBC</li> <li>ccNSO members meeting highlights &amp; MPC update. Barbara Povše (.si)</li> </ul>	1
Block 1	30 min	09:45 • 10:15	<ul> <li>TLD-OPS Session   Session chair: Barbara Povše (.si)</li> <li>Updates and consultations by Jacques Latour (.ca) and Régis Massé (.fr):</li> <li>TLD-OPS Standing Committee update.</li> <li>ccTLD participation in ICANN's Domain Abuse Activity Reporting (DAAR) system</li> <li>Status of the disaster recovery playbook</li> </ul>	2
		10:15 • 10:30	Coffee break	
Block 2	30 min	10:30 • 11:00	<ul> <li>Policy Session   Session chair: Souleymane Oumtanaga (.ci)</li> <li>ccPDP3: retirement WG &amp; Review Mechanism WG</li> <li>ccPDP4: IDN ccTLD policy update. Bart Boswinkel (ccNSO)</li> </ul>	1/2
	60 min	11:00 • 12:00	Joint meeting: ccNSO & ICANN Board	NA
		12:00 • 13:30	Lunch	
Block 3	45 min	13:30 • 14:15	<ul> <li>Joint meeting: ccNSO &amp; GAC (TBC)</li> <li>RO update: overview of registry activities to fight cybercrime and cooperation with law enforcement authorities &amp; success stories by 2 ccTLD managers</li> <li>Update on ccNSO PDP</li> <li>Q&amp;A by GAC</li> </ul>	1
	35 min	14:25 • 15:00	<ul> <li>ccTLD News Session - Part 1   Session chair: Guðrun Poulsen (.fo)</li> <li>max 2 presentations</li> </ul>	2
	I	15:00 • 15:15	Coffee break	
	45 min	15:15 • 16:00	<ul> <li>ccTLD News Session - Part 2   Session chair: Jenifer Lopez (.pa) TBC</li> <li>max 3 presentations</li> </ul>	2
Block 4	45 min	16:00 - 16:45	<ul> <li>ccNSO Council update   Session chair: Nick Wenban-Smith (.uk) TBC</li> <li>Debriefing ccNSO Council Workshop. Katrina Sataki (.lv)</li> <li>Priorities and work ahead for the ccNSO Council. Katrina Sataki (.lv)</li> </ul>	2
	•	16:45 • 17:00	Break	
Block 5	60 min	17:00 • 18:00	The rules of the ccNSO: discussion & consultation   Session chair: Pablo Rodriguez (.pr) How to ensure the ccNSO is effective, and addresses issues in a timely and effective manner? What is the role and focus of the ccNSO Guidelines Review Committee (GRC)?	3
			ccNSO Networking Event	

		ccN	SO Members Meeting • ICANN67 • Cancun (MX)	1: minimum 3: maximum
	Draft a	genda, subject t	o changes, including names of proposed session chairs and presenters to be confirmed	
	DA۱	(2	Wednesday, 11 March 2020	engagement level
Block 1	55 min	09:00 • 09:55	IANA naming function session   Session chair: Abdalla Omari (.ke)Plenary Session 2 :TBC [room change]Building GreaterPublic Technical Identifiers (PTI) Board update.Trust in thePublic Technical Identifiers (PTI) update.ICANN Multi-IANA Functions Review Team (IFRT).	1
	20 min	09:55 • 10:15	stakeholder Process among Policymakers in GovernmentQ&A: ccNSO appointed ICANN Board members   Session chair: Jordan Carter (.nz) TBC• Chris Disspain, Nigel Roberts. plus newly elected candidate • Also invited: Becky Burr, Danko Jevtović, Lito Ibarra	2/3
		10:15 • 10:30	Coffee Break	
Block 2	30 min	10:30 • 11:00	TBC	NA
	60 min	11:00-12:00	<ul> <li><b>DNS Abuse (Part 1)</b>   Session chair: TBC</li> <li>Introduction and relevance for ccTLD managers</li> </ul>	
		12:00 • 13:30		
Block 3	90 min	13:30 • 15:00	<ul> <li><b>DNS Abuse (Part 2)</b>   Session chair: TBC</li> <li>Interviews &amp; Group Work</li> </ul>	3
		15:00 • 15:15	Coffee break	
			Governance models for ccTLD managers   Session chair: Katrina Sataki (.lv)	
Block 4	90 min	15:15 • 16:45	<ul> <li>General overview followed by contributions from ccTLDs from various regions. Moderated by Byron Holland (.ca)</li> </ul>	3
		16:45 • 17:00	Break	
Block 5	90 min	17:00 • 18:30	ccNSO Council meeting [room change]	NA