ccNSO Members Meeting • ICANN67 • Cancun (MX)

1: minimum 3: maximum

Draft agenda, subject to changes, including names of proposed session chairs and presenters to be confirmed

DAY 1	Tuesday, 10 March 2020	engagement level
45 min 09:00 •	ccNSO Members Meeting introduction Session chair: Katrina Sataki (.lv)	1
Block 1 30 min 09:45 •	TLD-OPS Session Session chair: TBC	2
10:15 •	10:30 Coffee break	
30 min 10:30 • Block 2	Policy Session Session chair: Souleymane Oumtanaga (.ci) 11:00 ccPDP3: retirement WG & Review Mechanism WG ccPDP4: IDN ccTLD policy update. Bart Boswinkel (ccNSO)	1/2
60 min 11:00 •	12:00 Joint meeting: ccNSO & ICANN Board	NA
12:00 •	13:30 Lunch	
45 min 13:30 • Block 3	Joint meeting: ccNSO & GAC (TBC) • RO update: overview of registry activities to fight cybercrime and cooperation with law enforcement authorities & success stories by 2 ccTLD managers • Update on ccNSO PDP • Q&A by GAC	1
35 min 14:25 •	ccTLD News Session - Part 1 Session chair: Guðrun Poulsen (.fo) 15:00 max 2 presentations	2
15:00 •	15:15 Coffee break	
45 min 15:15 •	ccTLD News Session - Part 2 Session chair: Jenifer Lopez (.pa) TBC 16:00 max 3 presentations	2
Block 4 45 min 16:00 -	 ccNSO Council update Session chair: Nick Wenban-Smith (.uk) TBC Debriefing ccNSO Council Workshop. Katrina Sataki (.lv) Priorities and work ahead for the ccNSO Council. Katrina Sataki (.lv) 	2
16:45 •	17:00 Break The rules of the ccNSO: discussion & consultation Session chair: Pablo Rodriguez (.pr)	
Block 5 60 min 17:00 •	How to ensure the ccNSO is effective, and addresses issues in a timely and effective manner? What is the role and focus of the ccNSO Guidelines Review Committee (GRC)?	3
	ccNSO Networking Event	

ccNSO Members Meeting • ICANN67 • Cancun (MX)

1: minimum 3: maximum

Draft agenda, subject to changes, including names of proposed session chairs and presenters to be confirmed

DAY	12	Wednesday, 11 March 2020	engagement level
55 min Block 1	09:00 • 09:55	IANA naming function session Session chair: Abdalla Omari (.ke) Plenary Session 2: TBC [room change] Building Greater Trust in the ICANN Multi- IANA naming function session Session chair: Abdalla Omari (.ke) Public Technical Identifiers (PTI) Board update. Public Technical Identifiers (PTI) update. Customer Standing Committee (CSC) update. IANA Functions Review Team (IFRT).	1
20 min	09:55 • 10:15	stakeholder Process among Policymakers in Government Q&A: ccNSO appointed ICANN Board members Session chair: Jordan Carter (.nz) TBC Chris Disspain, Nigel Roberts. plus newly elected candidate Also invited: Becky Burr, Danko Jevtović, Lito Ibarra	2/3
	10:15 • 10:30	Coffee Break	
Block 2 30 min	10:30 • 11:00	TBC	NA
60 min	11:00-12:00	 DNS Abuse (Part 1) Session chair: TBC Introduction and relevance for ccTLD managers 	
	12:00 • 13:30	Lunch break	
Block 3 90 min	13:30 • 15:00	 DNS Abuse (Part 2) Session chair: TBC Interviews & Group Work 	3
	15:00 • 15:15	Coffee break	
		Governance models for ccTLD managers Session chair: Katrina Sataki (.lv)	
Block 4 90 min	15:15 • 16:45	 General overview followed by contributions from ccTLDs from various regions. Moderated by Byron Holland (.ca) 	3
	16:45 • 17:00	Break	
Block 5 90 min	17:00 • 18:30	ccNSO Council meeting [room change]	NA