ICANN Meeting Block Schedule (DRAFT v1)



STANDARD BLOCK SCHEDULE								
BLOCK	DURATION	TIME						
Optional Early Start	30 min	08:30 - 09:00						
Block 1	75 min	09:00 - 10:15						
AM Coffee Break	15 min	10:15 - 10:30						
Block 2	90 min	10:30 - 12:00						
Lunch Break*	90 min	12:00 - 13:30						
Block 3	90 min	13:30 - 15:00						
PM Coffee Break	15 min	15:00 - 15:15						
Block 4	90 min	15:15 - 16:45						
Transition Break	15 min	16:45 - 17:00						
Block 5	90 min	17:00 - 18:30						
Networking	90 min	18:30 - 20:00						

		NEWCOMER DAY	TECH DAY	CONSTITUENCY DAY		be scheduled from 12:15-13:15 only .	
TIME / BLOCK	SAT, 07 MARCH	SUN, 08 MARCH	MON, 09 MARCH	TUE, 10 MARCH	WED, 11 MARCH		THUR, 12 MARCH
Early Start 08:30 - 09:00	Early Start	Early Start	Early Start	Board/NCSG	Early Start Plenary 2: Building Greater Trust in the ICANN Multi-stakeholder Process among Policymakers in Government		Early Start
Block 1 09:00 - 10:15	IW +/or XCI Outreach	IW +/or XCI Outreach	Welcome Ceremony (09:00-10:00)	(08:30-09:30) Transition Board/ASO			Plenary 3: The DNS and the IoT: Opportunities, Risks, and Challenges
AM Break 10:15 - 10:30	AM Coffee	AM Coffee	AM Coffee	(09:45-10:45)	AM Coffee		AM Coffee
Block 2 10:30 - 12:00	IW +/or XCI Outreach	IW +/or XCI Outreach	IW +/or XCI	Transition Board/ccNSO (11:00-12:00)	(Potential alternate slot for any group to meet with the Board, DNSSEC Workshop could start in this slot if desired)		Wrap-Ups
Lunch Break 12:00 - 13:30	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break		ICANN68 Kickoff
Block 3 13:30 - 15:00	IW +/or XCI Outreach	IW +/or XCI Outreach	IW +/or XCI	Board/CSG (13:00-14:30) Transition	GNSO Council Meeting (13:00-15:00)	DNSSEC Workshop GAC Communiqué	Q&A with ICANN Org Executive Team
PM Break 15:00 - 15:15	PM Coffee	PM Coffee	PM Coffee	Board/GAC (14:45-15:45)	PM Coffee		PM Coffee
Block 4 15:15 - 16:45	IW +/or XCI Outreach	IW +/or XCI Outreach	Public Forum 1	Transition	Board/ALAC (15:15-16:15) Transition		Public Forum 2
Transition Break 16:45 - 17:00	Transition	Transition	Transition	Board/CPH (16:00-17:30)	Board/RSSAC (16:30-17:30)		Transition
Block 5 17:00 - 18:30	IW +/or XCI Outreach	IW +/or XCI Outreach	Plenary 1: The Domain Name Services Marketplace - Market Dynamics, Business Models and Commercial Drivers	Transition Board/SSAC (17:45-18:45)	BTC Open Meeting (17:30-18:30)		ICANN Board Meeting
Block 6 18:30 - 20:00	Networking Events	Networking Events	Gala Night (TBD)	Networking Events	Networking Events		Wrap-Up Cocktail
	DAY 1	DAY 2	DAY 3	DAY 4	DAY 5		DAY 6