

ICANN66 Block Schedule

DRAFT v1.1

Monday Alt. PM Welcome

			Newcomer Day	Tech Day	Tech Day	Constituency Day			
		DAY 1	DAY 2	DAY 3	DAY 3	DAY 4	DAY 5	DAY 6	
	Time	Sat, 2 Nov	Sun, 3 Nov	Mon, 4 Nov	Mon, 4 Nov	Tue, 5 Nov	Wed, 6 Nov	Thu, 7 Nov	Block
8:30 8:45	08:30-09:00	optional early start	optional early start	optional early start	Tentative: Community Action Approval	Board/NCSG	optional early start		Early Start 30 min
9:00 9:15 9:30 9:45 10:00	09:00-10:15	IW +/or XCI Outreach Capacity Building	IW +/or XCI Outreach Capacity Building	Welcome Ceremony (09:00-10:00)	Forum (0830-0930) Transition Break	(0830-0930) Transition Break	Board/ALAC (0900-1000)	Annual General Meeting	Block 1 75 min
10:15	10:15-10:30	AM Coffee Break	AM Coffee Break	AM Coffee Break	AM Coffee Break	Board/ASO (0945-1045)	AM Coffee Break	AM Coffee Break	AM Break 15 min
10:30 10:45 11:00 11:15 11:30 11:45	10:30-12:00	IW +/or XCI Outreach Capacity Building	IW +/or XCI Outreach Capacity Building	DNS Abuse	DNS Abuse	Transition Break Board/ccNSO (1100-1200)	EPDP Phase 2: Unified Access Model for Non-Public gTLD Registration Data	Evolution of ICANN's Multistakeholder Model	Block 2 90 min
12:00 12:15 12:30 12:45 13:00 13:15	12:00-13:30			LUNCH SESSIONS FR SERVICES MAY BE LIM		availability.		ICANN67 Kickoff [C]	Lunch Break 90 min
13:30 13:45 14:00 14:15 14:30 14:45	13:30-15:00	IW +/or XCI Outreach Capacity Building	IW +/or XCI Outreach Capacity Building	Public Forum 1	Public Forum 1	Board/CSG (1330-1500)	GNSO Public Council Meeting (1300-1500) GAC Communiqué (1330-1830)	Q&A with ICANN Organization Executive Team (1400-1500)	Block 3 90 min
15:00	15:00-15:15	PM Coffee Break	PM Coffee Break	PM Coffee Break	PM Coffee Break	PM Coffee Break	Board/RSSAC (1430-1530)	PM Coffee Break	PM Break 15 min
15:15 15:30 15:45 16:00 16:15	15:15-16:45	IW +/or XCI Outreach Capacity Building	IW +/or XCI Outreach Capacity Building	IW +/or XCI	IW +/or XCI	Board/GAC (1515-1645)	Board/SSAC (1545-1645)	Public Forum 2	Block 4 90 min
16:45	16:45-17:00	Transition Break	Transition Break	Transition Break	Transition Break	Transition Break	Transition Break	Transition Break	Transition 15 min
17:00 17:15 17:30 17:45 18:00 18:15	17:00-18:30	IW +/or XCI Outreach Capacity Building	IW +/or XCI Outreach Capacity Building	IW +/or XCI	Welcome Ceremony (17:00-18:00)	Board/CPH (1700-1830)	Board/TEG (1700-1830)	Wrap-ups	Block 5 90 min
18:30 18:45 19:00 19:15 19:30	18:30-20:00	Community Networking	Community Networking	Gala Night (TBD)	Gala Night (TBD)	Community Networking	Community Networking	Wrap-Up Cocktail	Networking 90 min
	Time	Sat, 2 Nov	Sun, 3 Nov	Mon, 4 Nov	Mon, 4 Nov	Tue, 5 Nov	Wed, 6 Nov	Thu, 7 Nov	Block

 $\textbf{CAPACITY BUILDING} \ is \ defined \ as \ any \ learning \ effort \ (including \ education \ training \ and \ tools), \ and \ special \ emphasis \ on \ leadership \ training \ at \ the \ Annual \ General \ Meeting.$

CROSS-COMMUNITY INTERACTION (XCI) is defined as activities occurring between two (2) or more SO/AC/SG/C groups.

INTERNAL SO/AC WORK (IW) includes work within one AC or SO (including stakeholder and constituency groups), or one AC or SO group and the Board or members of the Board.

OUTREACH ACTIVITIES are defined as activities conducted by SO/AC groups or cross-community groups with the intention of increasing awareness and interest in ICANN with individuals and organizations outside of the ICANN community.

PLENARY SESSION (CC/HIT) is defined as a non-conflicted session on an important topic of interest selected by the community.

Last Updated: 12/8/19 11:18 1 of 1